Safete Mustafa i kërkon falje të bijës

Ndonëse nuk bëjnë asgjë për të rënë në sy, emrat e tyre janë mjaftë të lakuar në median rozë. Është fjala për motrat Mustafa, kaq të njohura, të dëgjuara e të përfolura.

Më e komentuara mbetet Safetja, jeta private e së cilës disa herë është vënë plotësisht në qendër të vëmendjes. Kjo gjë me raste i ka penguar mjaftë vetë këngëtares, e cila megjithatë ka zgjedhur të heshtë.

Safetja është nënë e dy vajzave dhe siç thuhet është mjaftë e përkushtuar. Ajo është edhe nënë edhe baba për të bijat, pasi babai i tyre ka ndërruar jetë në moshë mjaftë të re .

Safetja e bënë maksimumin për të bijat, por në një këngë ku këndon përkrah Sahides, ato u kërkojnë falje vajzave.

 

SHARE