Remzia me nusen duken si motra me fustana të njejtë

Remzia me nusen me fustana të njejtë.

Remzie Osmani në shumë raste barazohet me nusen e saj, duke mos treguar vitet që ka.

Me përkushtimin e madh që ka në paraqitjen fizike, gjithmonë bën dritë me imazhet e ndryshme që publikon, shkruan Kosovarja.

Shumë herë e dëshmojnë që kanë raporte superiore bashkë me nusen, ku në këtë imazh shihen me fustana gati të njejtë.

Nuse e vjehërr shkëlqejnë dhe duken zonja të rënda.

SHARE