Po kapte Peshk shikoni se cfare i vie pas shpine, ai mbetet i shtangur dhe nuk leviz deri sa…

Po kapte Peshk shikoni se cfare i vie pas shpine,, ai mbetet i sht angur dhe nuk leviz deri sa…
Ariu i vie pas shpine deri sa ai po kapte peshk, ai nuk leviz aspak sikur te ishte gure.

SHARE