PERHAJR :Qeveria lejon mbajtjen e dasmave, kjo është data!

Pas vendimit të sotëm të Qeverisë së Kosovës, që nga 1 korrikut të hapen pishinat dhe të lejohet edhe gastronomia në ambiente të mbyllura, që i bie që do të ketë dasma dhe do të punojnë edhe diskotekat, ka re aguar Shoqata Hoteliere e Kosovës.

Përshëndetje per ju koleg Hotelier Kangtar dhe bashkpuntor te cilet jeni lidhur ngusht me Restaurantet e dasmav Klubeve te nates-Diskotekave. Njoftimi i plotë e pa ndërhyrje:

SHARE