Patrisit nuk ndjenë për Tunën, argëtohet me vajza tjera

Tuna Sejdi dhe Patris Berisha kanë qenë çifti më i diskutuar në mediat rozë këto kohët e fundit.

Së fundmi, Patrisi është parë duke u argëtuar në shoqërinë e vajzave s.ek.si dhe duket se s’po e vret aspak mendjen për marrëdhënien me Tunën.

SHARE