Një mami si Mirsa – e lumtur pranë dy fëmijëve

Këngëtarja e hitit “Djaloshi im”, “Magjia e parë” dhe e shumë këngëve të tjera të cilat e kanë marrë pëlqimin e publikut, ka kohë që nuk është e pranishme në muzikë, duke e lënë një vend bosh – vendin e saj, shkruan “Kosovarja”.

Mirsa u largua nga skena pasi u martua dhe krijoi familjen e saj, megjithëse nuk ka thënë se e ka lënë këngën. Ndoshta një ditë do të vije sërish me diçka të re.

Këngëtarja paraqitjet i ka të rralla, por kjo foto nuk mund të mbetej jashtë vëmendjes sonë, pasi është fotografi tejet simpatike, që e ilustron mirë lumturinë që po e përjeton këngëtarha, shkruan “Kosovarja”.

Mirsa, është nënë e lumtur e dy fëmijëve. /Kosovarja/

SHARE