Menjëherë pas hyrjes së dy kosovarëve, nis të krijohet çifti i parë në Big Brother

Mbrëmë në shtëpinë më të famshme në Shqipëri në “Big Brother VIP” kanë hyrë edhe dy banorë tjerë, të cilët janë nga Kosova.

Dyshja që hyn ishin DJ Dagz dhe DJ PM, ky i fundit në klipin prezantues shfaqi simpatinë ndaj Sarës duke thënë që dëshironte ta njihte akoma më shumë dhe të këtë diçka më shumë mes tyre.

Pas spektaklit të mbrëmshëm, Pajtimi (DJ PM) dhe Sara janë parë afër njëri tjetrit, teksa ai u shpreh se i pëlqente të rrinte më shumë më të.

Banorët filluan të flisnin se mes tyre mund të lind diçka.

Por, ajo cfarë u kap mbrëmë në kamerat e shtëpisë së “Big Brother VIP”, ishte momenti kur Sara dëshiron të fle dhe Pajtimi kujdeset që ta vë në gjumë teksa i kap dorën.

Dyshja nga Kosova kanë filluar që për pak orë të jenë në qendër të vëmendjes në shtëpi.

SHARE