Learta edhe gatuan edhe shërben qaj

Learta ka mjaftë arsye të shërbejë në shtëpinë e bashkëshortit.

Duke njohur raportet që ajo ka me vjehrren Shyhrete Behlulin dhe gjithë familjen e saj, ajo ndihet e obliguar të iu qëndrojë pranë.

Kjo ngase trajtimi që i bëhet asja si nuse ka bërë që të jetë mirënjohëse dhe kaq e afërt me familjen e bashkëshortit.

Learta shpesh përgadit për familjen e Kushtrimit duke filluar nga pitet e deri tek ëmbëlësirat.

Së fundi ajo ka ndarë me ndjekësit disa imazhe teksa tregon se ka gatuar ëmbëlësirë, ndorkohë që edhe ka shërbyer qaj për të gjithë.

Këto obligime duket se ajo i bën me shumë kënaqësi dhe pa përtesë.

SHARE