Ky është aktori i fashëm nga Kosova që tani punon taksist

Dikur ishte një ndër aktorët më të pëlqyer shqiptar me rolet e tij në “Tingujt e Vendlindjes” apo “Sofra Gjakovare”, Abedin Morina u kthye në një emër të njohur të ekranit, mirëpo ai prej vitesh e ka lënë aktrimin dhe sot punon taksist.

“Ishte iniciativa e shokëve të mi që të bëhesha aktor.

Ata e shihnin se kisha talent.

Dikur ishte një ndër aktorët më të pëlqyer shqiptar me rolet e tij në “Tingujt e Vendlindjes” apo “Sofra Gjakovare”, Abedin Morina u kthye në një emër të njohur të ekranit, mirëpo ai prej vitesh e ka lënë aktrimin dhe sot punon taksist.

“Ishte iniciativa e shokëve të mi që të bëhesha aktor, tha ai.

SHARE