Krokodili kishte dalur në rrugët e qytetit dhe qytetarët kanë kërkuar ndihmë sepse nuk mund te…

Krokodili kishte dalur në rrugët e qytetit dhe qytetarët kanë kërkuar ndihmë sepse nuk mund te….
Nuk do ta besoni se ku ka dalur kjo ka.fshe dhe eshte shume e rr’ezi.ksh.me.

SHARE