Kështu i dredh flokët Nora Istrefi

E famshme jo vetëm për zërin dhe këngët e saj, por edhe për paraqitjen e jashtme, pamjen dhe stilin.

Këngëtarja Nora Istrefi është moderne, e kohës dhe përherë e kujdeshme rreth pamjes së jashtme.

A e dini që Nora i ka flokët natyrale me kaqurela? Megjithatë, nga eksperimentet e shumta, kaqurelat e Nores më nuk e kanë formen e dikurshme.

Nora, komplimentohet për volumin e flokëve dhe stilin. Ajo, shpesh i bënë flokët me shkumë dhe i rregullon në këtë formë, shkruan “Kosovarja”.

SHARE