“Kam 2 njerëz të vdekur nën këmbë” 23 vjeçari nxirret i gjallë nga gërmadhat në Durrës

Një 23 vjeçar është shpëtuar i gjallë nga rrënojat e hotelit “Blu Mare” në Durrës, në lagjen 13 në zonën e Plazhit.

Fax News raporton nga terreni se 23-vjeçari punonte kamarier në hotel ndërkohë që pasi është shpëtuar i gjallë është dëgjuar që të thotë se:

Kam dy persona të vdekur nën këmbët e mia!23 vjeçari nga Arapaj, ka treguar se daja i tij ndodhet nën rrënoja dhe po lufton për jetën, sepse është më fytyrë nga betoni.

SHARE