Ja kush e këshillon kryeministrin e Kosovës

Gazetari Xhevdet Mazrekaj, e ka komentuar punën dhe pamjen e këshilltarëve të kryeministrit të Kosovës, Ramush Haradinaj.

Mazrekaj përmes një postimi në Facebook, ka folur për etikën e punëtorëvë të cilët punojnë në institucione publike, por këshilltarët dhe asistentët e kryeministrit Haradinaj nuk e respektojnë atë.

“Paraqitja e tyre nëpër rrjete sociale lë shumë për të dëshiruar. Ato më së paku duken si zyrtare shtetërore e më së shumti duken si … po iu lë juve t`ia qëlloni. Me gjasë, Kryeministri Haradinaj, ka nostalgji nga koha kur ka qenë portier i lokaleve të natës në Zvicër, andaj edhe nuk i pengon veshja këtyre dy asistenteve”, shkruan Mazrekaj.

Lexojeni të plotë postimin e Xhevdet Mazrekaj:

Ja kush e këshillon kryeministrin e Kosovës bashkë me Halil Matoshin

Në mesin e këshilltarëve dhe vartësve të tjerë të qeverisë Haradinaj, janë edhe këto që po i publikojmë sot.

Bartësit e posteve publike, përveç asaj se duhet ta meritojnë postin të cilin e mbajnë, duhet edhe ta respektojnë etikën e veshjes dhe paraqitjes së tyre para publikut.

Por, duket se këto dy këshilltare përkatësisht asistente të kryeministrit, nuk e respektojnë asnjërin dhe as tjetrin rregull.

Paraqitja e tyre nëpër rrjete sociale lë shumë për të dëshiruar. Ato më së paku duken si zyrtare shtetërore e më së shumti duken si … po iu lë juve t`ia qëlloni.

Me gjasë, Kryeministri Haradinaj, ka nostalgji nga koha kur ka qenë portier i lokaleve të natës në Zvicër, andaj edhe nuk i pengon veshja këtyre dy asistenteve.

PS: Imagjinoni se çfarë skandali do të shkaktohej, nëse me një veshje të tillë do të paraqiteshin këshilltaret e Presidentit Amerikan.

SHARE