Hoxhë Enis Rama: Ja si mund të flasim me Zotin në Natën e Kadrit!

Në emisionin Kojshia Show këtë të diele mysafirë ishin: Hoxhë Enis Rama dhe Nutrícíonísti Agron Rexhepi.

Për herë të parë, Hoxhë Enis Rama tregon se si mund të flasim me Z otin në Natën e Kadrit.

Ndiqeni minutën e 40:00 për ta kuptuar.

SHARE