Graciano i prek gjoksin në emision Françeskës!

E ftuar në “E diell”, ishte një nga modelet shqiptare, Françeska Jaçe.

Françeska u vendos përballë pyetjeve të gazetarëve të “E diell”, duke zbuluar shumë për veten.

Kur erdhi rradha e Gracianos, ai u shpreh se e dashuron punën e tij ndërsa Manushi i tha t’i prekte gjo.ksin Françeskës meqë e ka me dëshirë.

Graciano nuk ngurroi duke ia prekur gjoksin Françeskës e duke treguar se e ka origjinal.

Pas këtij momenti, Françeska tregoi se ajo dhe Graciano njihen prej vitesh.

Shiko Videon:

SHARE