Genta Ismaili shfaqet me rrethin e fejeses në gisht

Si dihet botërisht, këngëtarja e afirmuar kosovare, Genta Ismaili, ka rënë në dashuri kokë e këmbë, madje me një turk.

Ata që e njohin nga afër të dashurin e Gentës, tregojnë se ai është një njeri shumë i mirë dhe përkundër pasurisë që gëzon, është mjaftë modest, shkruan “Kosovarja”.

Pra, Genta nuk ka pasur faj që është dashuruar në turkun, i cili nga persona të afërt me çiftin, përshkruhet si një person tejet pozitiv dhe shumë i përkushtuar ndaj këngëtares sonë.

Ndryshe, në paraqitjen e fundit, në gishtin e Gentes shihet një unasë fejese. A thua është fejuar dhe nuk na ka treguar?/Kosovarja/

SHARE