Engji e ‘mbyt’ Gresën në Instagram

Engji e ‘mbyt’ Gresën në InstagramTë dyja u bënë këngëtare falë famës së nënave të tyre, Engji dhe Gresa në një moshë të re filluan të mirren me muzikë popullore.

Tanimë u bënë emra në vete dhe këngët e tyre dëgjohen nga një numër i madh i publikut .

Raporti i Shyhretës me Shkurtën, po ndikon edhe te vajzat e tyre edhe pse u bënë kolege të së njëjtit zhanër.

Mirëpo Engji del të jetë më e suksesshme për një kohë të shkurtër. Numri i ndjekësve të Engjit në Instagram është dukshëm më i madh se ai i Gresës që ka vite në skenë.

Për më shumë shikoni diferencën e madhe mes ndjekësish të Engjit dhe Gresës./ORAinfo/

SHARE