Djali i ri në Për’puthen mban emrin e veçantë dhe “vë në lëvizje” vajzat

Princ Mile është hyrja më e re në Për’puthen.

Ai tregoi se është 24 vjeçar dhe i pëlqejnë shumë kafshët, ndërsa Sara e pyeti nëse është gati për një kafshë tjetër dhe për këtë drejtonte gishtin nga vetja dhe Jasmina.

Jasmina: Më dukesh shumë cute.

Princi: Sa të fus këmbët dhe nuk jam ashtu. Jam Princ, 24 vjec. Sa kam dalë nga bankat e shkollës, punoj si veteriner. Punoj në një biznesin tim si veteriner. Kam ardhur për një eksperiencë të re. Kam shumë kafshë shtëpiake, qen, mace, zogj.

Sara: Je gati për një kafshë tjetër?

Princi: Po. Më pëlqejnë shumë macet.

Ana: Kush të duket si mace këtu?

Princi: Sara. Si mace e egër.

SHARE