I dha gji foshnjes së sëmurë në spitaI, polices i ndodh mrekullia

Fotografia e oficeres Celeste Ayala u bë virale në rrjet pak ditë më parë.

Ajo ishte në shërbim në një spi’tal fëmijësh në kryeqytetin argjentinas Buenos Aires, kur një foshnje erdhi në gjendje të rë’n’dë shëndetësore.

Oficerja që sapo kishte sjellë në jetë një fëmijë, kërkoi leje ta ushqente me gj;i. Veprimi i veçantë u fotografua dhe bëri jehonë në mediat botërore. Të shumta ishin komentet pozitive për Celeste Ayala-n.

Mirëpo, pak ditë pas këtij veprimi, duket se për Celesten ka ndodhur mrekullia. Ajo ka përfituar rritje në detyrë duke marrë gradën e rreshteres për gjestin e sa njerëzor aq edhe heroik.

Lidhur me veprimin, ajo u shpreh për mediat:

Ishte thjesht spontante. M’u zgjua në çast instinkti i nënës”. Minsitri për sigurinë falenderoi personalisht rreshteren e re, duke thënë se ajo ishte shembulli i policisë së Argjentinës.

SHARE