fbpx
Cikloni tropikal “Seroja” god iti bregdetin shtetëror të Australisë Perëndimore me erëra të forta deri në 170 km/h brenda natës, thanë zyrtarët. Tropski ciklon u Australiji, 30.000 ljudi bez struje - NOVA portal Qyteti i Kalbarrit mori god itjen më...
Në kohën kur Durrësi e Tirana janë stërmbushur me turistë kosovarë, si duket atje nuk po ekziston respekti për qytetarët e tanë, madje në rrugë mund të shohësh edhe fyerje të rënda. Në një fotografi nga Durrësi shihet se...
Kështu ka ndodhur në Emiratet e Bashkuara, ku një sheik 65 vjeçar ka “blerë” nusen e tij me 50 milion dollar dhe dasma nuk ka munguar pa u bërë pjesë e medias. Një karrocë e mbushur me dhurata për...
Që nga dita e sotme myslimanët anë e mbanë botës kanë filluar muajin e shenjtë të Ramazanit. Përgjatë 30 ditëve besimtarët do të agjërojnë, që nënkupton se ata mund të hanë vetëm dy vakte në ditë, një para lindjes së...
Në xhamitë e Kosovës sonte është falur namazi i teravisë e parë që shënon edhe fillimin e muajit të shenjtë të Ramazanit për besimtarët myslimanë. Në këtë vit faljet e këtyre namazeve që janë karakteristike për muajin e Ramazanit po...
Janë kafshë rivale me njëra-tjetrën. Por jo gjithmonë. Shembulli më i mirë për këtë është kjo video që vjen nga Turqia e që tregon një mace teksa i bën masazh një qeni që është duke fjetur. Pamjet kanë bërë xhiron ...
Ez-Zuhriu, dijetari i madh në kohën e tabi’inëve, thoshte:“Ramazani është i karakterizuar nga leximi i Kuranit dhe bamirësia”.Këto dy vepra kanë qenë praktikë e pandashme e Profetit, paqja dhe lavdërimet e Allahut qofshin me të, në Ramazan. Ibën Abasi thoshte:“I...
A do ta pro.v.o.nit këtë pozicion? Në vend që të hipni në shtrat, është një lëvizje në këmbë që kërkon që gruaja të përkulet mbi një tryezë ose sipërfaqe të rrafshët, transmeton lajmi.net. Kjo lëvizje përfshin që gruaja të mbështetej mbi...
Si ndikon muaji i lindjes në mardhënien tuaj se***?! Të lindurit në janar janë këmbëngulës kur shfaqin interesim, nga pak të çuditshëm, vështirë lirohen, mirëpo kur njëherë shfaqin interesim, se** me ta do të jetë përvojë e veçantë. Të lindurit në...
Nëse pretendoni të kaloni në tjetër nivel me dikë, duhet patjetër të lexoni sjelljet e saj, sepse gjithçka fshihet aty, me ose apo vetëdijen e saj. Këtu hidhet poshtë edhe legjenda se gjinia femërore është shumë e vështirë për...