Blerona i dobësoj të gjitha, por shikojani gjoksin dhe këmbën

Prezantuesja e “RTV 21”, Bkerona Zeqiri, shpesh është kthyer në personazh mediatik, kjo për shkak të pamjes së saj, shkruan “Kosovarja”.

Blerona Zeqiri, dikur partnerja e Labit në “1 kafe me Labin”, prej pak vitesh është nikoqire e “1 kafe prej shpisë”.

Blerona, për vite me rradhë është diskutuar për peshën trupore, e tani për humbjen e kilogramëve.

Të gjitha i ka dobësuar, por jo edhe gjoksin dhe këmbët.

SHARE