Arta “ia fut zj.arrin” Dubait

Njëra nga personazhet që merë vëmendje në qdo postim të saj.

Aktorja e shumë dashur nga publiku, Arta Elezaj, ka marë vëmendje edhe së fundi, shkruan “Kosoavrja”.

Xhakarta e “O sa mirë”, e ka sjellur verën në këto imazhe të fundit.

Bukuroshja ka pozuar veshur në bi.kine ngjyrë të kremtë që i shkonin për shtati e vënin në pahë linjat e saj ‘bom.ba.stike’.

Lëshuar flokët e saj natyrale kaçurrele arriti gjithë vemendje duke marë komente dhe pëlqime të shumta.

SHARE